a b o u t.

Ava Anouk

 fairy godmother of EARTHÉREALS.

 

'beautiful human, you are stardust in matter,

the ethereal on earth.'

 

 

ABOUT AVA

Ava is een innerlijke ontdekkingsreiziger, schrijfster, edelsteen therapist, helderziend & -voelende energie verkenner en een ontzettende natuurliefhebber. Een moderne mysticus. Ze woont in Utrecht met een gezellige boel edelstenen, planten en cavia's.

 


*

THE VISION

Met dit platform wil ze mensen helpen het fysieke & etherische systeem te laten samenwerken, te verenigen. Earth & ethereal. De hoge ziels frequentie (of: lichtster) met de lagere, dichtere energie (lijfelijke materie) te fuseren. Door het opschonen van het fysieke systeem, het lijf, kan deze meer hoge ziels energie 'dragen' en uitstralen.

 

En dat trekt dingen aan die meer in lijn zijn met jouw ziel.

Het fysieke systeem ruimtelijker maken & daarmee steeds meer ziel energie uitnodigen en belichamen is een menselijk avontuur van hoger bewustzijn, wakkere zintuigen en plezier.

 


Ava heeft zich de afgelopen jaren opgeleid, veel uitgeprobeerd en ervaren op etherisch & lijfelijk gebied, waardoor ze naast heldervoelend ook een 'wandelende encyclopedie' vol tools, oefeningen & kennis is.

 

En dat zal ze haar leven lang toegewijd blijven doen; onderzoeken, voelen, leren & bijsturen. The only constant in life is change, right. Om die bevindingen, inspiratie en transmissies vervolgens te delen met anderen die ook op avontuur zijn.

 

Om 'katalysators' te bieden en je menselijke magie (weer) te ervaren.

 

*
EXPANSION SUPPORT 
Haar kracht zit 'm in de liefde voor het praktische; je moet het zelf vóelen en meemaken. 

Alleen dan leer en onthoud je het in jouw systeem, doet het wat met jou(w) (energie).

 

Een edelsteen, een oefening, een energetische ervaring, een gesproken woord.

Alles is energie, alles is trilling. 

​Dat is wat ze doet; dingen aanreiken voor jou om te ervaren en daardoor energie te helpen katalyseren, opruimen en transformeren. Transformatie is niets anders dan een verandering, een shift. Een (vaak onbewuste) 'aha' in je systeem.

 

En die moet iedereen zélf ondergaan, als individu.

Dat wat ze aanreikt (of aanraakt in jou) wordt vaak als 'in de roos' ervaren dankzij haar helderziend &

-voelendheid en jouw intuitieve keuze om je energie te laten spiegelen door haar.

 

Waar stagneert het? Waar zit de blokkade in je systeem? Wat is de plek of het thema om de grootste release en daarmee ruimte te behalen? Ze is getraind in het 'lezen' van energie en haar lijf te gebruiken als kanaal, als doorgeefluik. Ze geeft woorden aan energie en helpt het inzichtelijk te maken. 

 

Ava is eigenlijk gewoon een energie verkenner en vertaler.
 


​Met alle liefde voelt ze een stukje mee op jouw pad

om je te inspireren & katalyseren.

 

THE WHY

Op 22-jarige leeftijd startte Ava haar ondernemersreis als mode ontwerpster.

Een aantal dagen na het afstuderen als 'Bachelor of Design' zette ze haar label Avadem op. Van ontwerp tot patroon tot naaien, het hele proces deed ze zelf. En vervolgens verkocht ze haar kleding in winkels, op creatieve markten, via een eigen webshop en hield ze regelmatig modeshows & fotoshoots.

 

Oh the artist life. Náchten achter de naaimachine en tekentafel.

​Alles leek eigenlijk 'volgens plan' te lopen. Huisje, studio, beestjes & passie. Maar, na zo'n vier-vijf jaar knetterhard werken, nam het leven plotseling een andere wending. Ze raakte burnout, kreeg een auto immuunziekte, een heftige angststoornis, haar lange relatie (met wie ze ook samenwoonde) werd verbroken, ze schoot in een depressie en haar lichaam stopte met 'normaal' te functioneren. 

 

Alles te-ge-lijk.

Ineens vond ze zichzelf in een soort 'vlees gevangenis' die niets meer deed. 

​Het 'altijd druk', verkeerde voeding,
 blijven doorgaan, geen tijd nemen voor emoties, zichzelf op de laatste plek zetten en gezondheid voor lief nemen; zorgde ervoor dat het lichaam (en ook de ziel) er klaar mee was en de rem erop gooide. Reset.


Wat leven we vaak als kip zonder kop hé, disconnected van ons lijf en onze ziel, gewoon maar 'gaan'.

 

Half leven, eigenlijk. 
 

 


DIVINE INTERVENTION
Dat werd vanzelf 'opgelost' want simpelweg de deur uitgaan, een supermarkt bezoeken, doorslapen of onder de douche stappen was ineens een uitdaging. En de bus of trein in dat ging al helemaal niet. De combinatie van een lijf dat het niet goed deed (lees: slappe vaatdoek) samen met heftige angst & paniekaanvallen. 


​Er was dus geen andere weg meer dan de weg naar binnen.

 


​Dat bracht haar op een nieuw, spiritueler pad. Ze gooide haar lichaamsverzorging & voeding om (dichterbij de natuur), verdiepte zich verder in het fysieke & energetisch lichaam en (her)ontdekte haar interne wereld. Ze begon te lúisteren. Te spelen.

Eerst vóelen wat je nodig hebt, contact maken, en daarnaar handelen

in plaats van te bedenken met je hoofd en dan maar gewoon doen.

 

Wow, big shift.
 


Ze bewandelde een langdurige, hobbelige weg terug naar geluk & gezondheid en leerde om het lijf als ingang tot het leven te zien; het lijf ís leven en biedt ons deze ervaring. Het is gemanifesteerde 'high density' energie om het universeel bewustzijn (noem het licht, god of ziel) te ervaren. 

 

Een reis van 'hemels' licht in een aards lijf.

Allemaal energie vanuit dezelfde bron wel, prachtig die (non)dualiteit. Alles vanuit liefde.

 

 

Als je het zo bekijkt wordt het menselijk leven een fantastisch avontuur met de aarde als playground.

 

Jij, het hele universum als een mens. 

 

Magisch.

*

Inmiddels heeft Ava haar leven in drievoud terug, zoals je wel begrijpt.

Ready to inspire & serve.

c o n t a c t.

KVKnr * 55976638 

BTWnr * NL002206141B25

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • YouTube

© 2020 EARTHÉREALS.