• Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Liefdevol Leven

Welkom

Jaaaa! Wat ontzettend goed en leuk dat je er bent! Welkom lieve, mooie Natuurnimf! We gaan samen leren, ontdekken, liefhebben, lekker gek doen en vooral héél veel plezier hebben met jezelf! Alles mag en kan, jij bent de Creator van jouw leven!

En om dit programma goed af te trappen, heb ik een 'special treat' voor je  #lachtinhaarvuistje. Ik ben een aantal weken terug begonnen met zanglessen (iets dat ik al heel lang wilde maar nooit durfde), om mijn stem te ontdekken. Ik wilde leren me te uiten, deze stem te gebruiken. Letterlijk, maar ook figuurlijk hier op Aarde. Het werd tijd. Dus ik nam de sprong en schreef me in. En al vanaf de eerste les ben ik zo blij dat ik dit mezelf kado heb gedaan, want ik heb er zo'n plezier in! Ik ben heus geen sterrenzangeres, maar ik ondervind elke weer keer hóe krachtig dingen uitspreken kan zijn! Men, het is zo bevrijdend om voorbij je angsten te stappen. Stick with me, dit ga jij ook doen! Major shifts are coming your way, my love! 

 

Anyway.. De laatste keer zong ik een liedje waarvan de tekst zó toepasselijk is voor dit programma (met wat aanpassingen). En ik besloot om hiermee te beginnen, om je zo te verwelkomen. Maar omdat ik de songtekst hier simpelweg neerknallen te 'chicken' vond (voorbij je angsten stappen enzo), heb ik een welkomst serenade voor je opgenomen #areyoukiddingme? 

 

Want. Laten we dit programma vooral beginnen met plezier, liefde en meer dúrf! 

(Liedje: Vlieg met me mee - Trijntje Oosterhuis)

Our Galaxy of Love

Hieronder kun je je toevoegen aan de besloten 'Liefdevol Leven' Facebook community! Hier kun je je vragen stellen, bevindingen en opdrachten delen en elkaar heel veel liefde & support geven! #zogezellig

Kom je ook?

 

Oja, voordat je begint

Wil je mij iets beloven? Ik heb namelijk mijn hart, ziel & wijsheid van de afgelopen jaren in dit programma gestopt. Het is niet de bedoeling dat mijn teksten, opdrachten en meditaties gekopieerd en/of openbaar gemaakt worden. Dit programma is voor jou en jou alleen. Respecteer je dat alstjeblieft?

Ok, dan hebben we dat gecovered. Heb je er zin in? Zullen we beginnen!?