c o n t a c t.

KVKnr * 55976638 

BTWnr * NL002206141B25

  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 EARTHEREALS by Ava Anouk.

reviews

*

lightstar upgrade

"Ik heb de sessie met en bij Ava als zeer prettig ervaren. Ze ziet energie, benoemt wat ze ervaart en handelt daar ook naar. Voor mij betekende dit dat ik in volle overgave kon gaan en haar volledig kon vertrouwen op haar intuïtie. Het heeft me naar een plek gebracht waar ik diep van binnen altijd contact mee kan maken, waar en met wie ik ook ben. Ik voelde hoe mijn energie zich verspreidde en doorstoomde naar delen die aandacht nodig hadden. In overgave gebeurt dat wat ik ten diepste wil ervaren. "

- Ralph

(The Potential School, de Oase)

(dutch & english)

*

lightstar upgrade

"Our Lightstar session was AMAZING. I felt really safe and relaxed & super comfortable in the practice space, I could really let my guard down. What I loved was that the energy wasn't 'floaty' like I've experienced before, but really grounded. I felt connected with my body, IN my body.

It's hard to give words to what happened during the session, but I could féél it. I felt how my energy started moving in places and how blockages were lifted. The messages you channeled were super on point and I immediately tried to implement them in my life afterwards (which I usually forget). 

Something's different now. I'm full of inspiration & feel anchored in myself. More confident. I'll def come back more often, this truly felt like the pinnacle of self-care! I thought a spa day was the most relaxing thing ever, well, I was wrong.."

- Kim

(De Alchemista)

*

energy reading

"Je slaat elke spijker op z'n kop. Het is echt bijzonder verhelderd voor veel aspecten in mijn leven en de oefeningen die je geeft zijn duidelijk en heel toegankelijk. Dankjewel voor je prachtige gave, echt een cadeau. Ik vind het ook zo bijzonder dat m'n keel chakra blijkbaar zo duidelijk was. Het verklaart veel! Jouw reading met de fijne oefeningen zijn echt het steuntje in de rug wat ik nodig had.

Ik raad je readings aan iedereen aan!"

- Lotte

*

lightstar upgrade

"Ik wou nog even zeggen dat de Lichtster verankering die je gezet hebt nog steeds aanwezig is. Ik probeer meerdere keren per dag bewust te bewegen/lopen terwijl ik focus op de onderste chakra's. Dan is die basis er nu die me helpt. Nog steeds in een fijne flow en de rest van m'n leven is ook gaan lopen! Dit weekend kwam een vriendin met een baan voor me en vandaag al m'n eerste werkdag gehad! En daarnaast genoeg tijd om mijn spirituele wijsheid te ontdekken. Ik heb het gevoel dat onze sessie een katalysator was van dit alles."
- Anna 

*

energy reading

"Ondertussen heb ik het nu zo'n 5x gelezen denk ik.. Poeh komt even binnen allemaal. Ben perplex! Wat fijn. Oprecht. Een bevestiging op mijn gevoel dat ik dit moest doen. De darmen is echt bizar dat je dat opmerkt! Mijn moeder en zusje hebben 'coeliakie' en ik ben drager. Dus dat dit een ding zou kunnen zijn.. En je opmerking over het sacraal chakra is spot on trouwens. Wel een lastig punt waar ik al veel werk in heb zitten en waar ik nog veel werk heb te doen. Ik wil je enorm bedanken voor dit alles! Bevestigt een onderbuikgevoel en ben je dankbaar voor je tips. Ga hier zeker mee aan de gang. En de mooie klap op de vuurpijl is wat je me meegeeft over een draak. Ik lees het en denk direct aan een sessie die ik bijna 2 jaar terug heb gedaan bij een medium. Thanks Thanks Thanks!"
- Lars

*

animal reading

"Ja ik voelde dat zelf ook maar kon het niet interpreteren. Dank je wel voor de moeite en je tijd ik heb de oefening net gedaan ga nu lekker met hem wandelen. Hopelijk gaat hij wat beter eten tot zijn oude dag."

 

Later die dag: "Hij ging nu eten waar ik bij was! Thnx."

- Saskia

*

energy reading

"Ik heb een energetische 'apk' bij Ava gedaan. Hierbij heb ik een foto van mezelf naar haar opgestuurd en aan de hand hiervan heeft ze gekeken naar de blokkades en aandachtspunten in mijn lijf. Ik heb een zeer uitgebreid document van haar toegestuurd gekregen wat ik keer op keer terug lees. Hierin staan heel veel persoonlijk op mij toegespitste tips en tricks! Ik ben zeer verrast door haar onderneming en haar dagelijkse portie spirituele inspiratie! It’s a way of life en Ava helpt en inspireert mij enorm in mijn zoektocht! Ik ben echt een fan van het eerste uur. Thanks lieve Ava!"

- Vera

(Owner Brainy Days)

*

energy reading

"Ik-kon-niet-wáchten dus heb net je reading doorgelezen. Je hebt precies de juiste punten benoemd. Je tip van magnesiumolie was ook een voltreffer, want ik heb dit al wel gedaan maar stelde het nu telkens uit om te gebruiken.. Ik ga de reading morgen nogmaals grondig lezen want het heeft een diepe impact op me, en ik ga zeker je handvaten gebruiken! Dankje voor dit mooie cadeau! Door jou weet ik nu wat belangrijk voor mij is op dit moment en ik ga zeker je meegestuurde meditatie vaker gebruiken, hij kwam zooo binnen."

- Diana

*

animal reading

"Ik merk na de oefening wel iets bij Vosje, hij doet wat stoerder dan normaal en wij zullen hem nu als een grote jongen benaderen ipv onze baby. Dank voor deze mooie kans liefs van ons en Vos(je) 🐾"

- Sarah

*

soul dayretreat

"Ik vond het een hele fijne en intieme dag. Ik voelde me gelijk welkom bij je, en nadat we de mantra samen hebben gezongen voelde ik dat we verbonden waren. Het was echt een kadootje aan mezelf. Ik ben weer even een paar laagjes dieper in mezelf gekomen waardoor ik me nu weer helemaal open voel staan en vol energie. Heerlijk. Ik merk ook dat ik nu, de dagen na de retreat, weer een stuk makkelijker in verbinding met mijn ziel kom. Minder in mijn hoofd zit. Ik voelde me welkom en op mijn gemak. Ik vond het prettig dat we in alle rust binnen kwamen en even mochten landen. Dat er tussendoor gewoon gelachen werd. Ik kom zeker nog een keer bij je voor een event.

- Rowan

*

inner fire night

"Tijd voor weer wat aandacht voor goede gewoontes, zo heb ik de hele inner fire avond ervaren. Weer aandacht schenken aan die prachtige ziel, aan wat die nodig heeft om, zoals je zo mooi zei, het hele lichaam te behuizen. Ik voel me als ik daar op let echt verliefd op het leven, dus echt de moeite waard. Dank je voor het samenzijn, voor de reminder, de fijne meditatie, de tips en dat je dit doet. "

- Elizabeth

*

soul dayretreat

Het was erg fijn om met deze bijzondere vrouwen de Soul Dayretreat te delen! Mooi om te horen dat we in veel dingen zo gelijk en één zijn. En geeft ook weer kracht dat veel gevoelens overeenkomen. Ik dacht van te voren, dat is best een druk programma! Maar ik heb het helemaal niet zo ervaren en we flowden er samen mooi doorheen.  Ik vond het bij de visualisatie het mooist dat ik naar m’n hartplek kon gaan en hoe dat voelde. Heel fijn! En ook het delen van je verschillende persona was heel verhelderend! 

Bedankt voor deze mooie dag!"

- Meike

(Zangeres, Meike van der Veer)

*

lightstar upgrade

"Na de energiewerk sessie bij Ava twee dagen geleden voel me nog steeds zo goed! Het was een heel rustgevende en tegelijkertijd prikkelende ervaring. Ava werkt, zoals je misschien zou verwachten, met een hele liefdevolle kalmte waarbij ik me gelijk op mijn gemak voelde. Tijdens haar reading had ze gelijk de punten te pakken waar ik moeite mee had, maar me eigenlijk nog niet bewust genoeg van was. Ava en de door haar zorgvuldig uitgezochte edelstenen hebben het een en ander rechtgezet en opengezet, zo voelt het. Daarbij ben ik me nu, door deze sessie, bewuster van waar ik deze tijd aan kan werken. Een paar ons lichter liep ik weg (de warme vroege lentezon in, yes), en ik voel me meer verbonden met mezelf, met een extra sprankje drive en inspiratie om te volgen en doen wat nog meer zal creëren in mijn leven (en minder ongeduldig te zijn dus, want alles loopt toch altijd wel precies zoals het moet lopen ;)). P.S. Er was ook chocola. ;)"

- Thiska

(Access Bars practitioner, Praktijk Alles Wisselt)

*

soul dayretreat

"De uitleg en de tekening van de zelfelfjes vond ik heel helder. 
Wel confronterend om een van de zelfelfjes aan het stuur te zetten. Voelde heel benauwend. Extra fijn om daarna vanuit de Lichtster te voelen. Fijn ook om de weg naar mijn hart/soulspace weer extra bewandeld te hebben. Nu weet ik hoe het er daar uitziet en voelt, dus dan kan ik de weg er naartoe ook beter weer vinden. 
Bye bye birdie vond ik heel goed. Spannend om hardop te doen met anderen, maar het voelde allemaal veilig en goed. Heel lekker om ook naar buiten te gaan! Dat heeft zo veel verschil gemaakt voor mij. Even echt aarden. Het vertrouwen en de wensen uitspreken vond ik heel bijzonder, magisch en waardevol. Krijg een warm hart als ik er aan terug denk. Het intuïtief bewegen deed me ook veel. Veel fysiek laten stromen. Ook heel praktisch en zo eenvoudig. Heb het thuis al een beetje toegepast. Oja! De Seleniet is echt mn bff nu. Daar ben ik enorm blij mee. Zo heerlijk. Ook de energy spray uit de goodiebag gebruik ik graag. 

- Beatrijs

* prachtige event foto's door Janneke Tol